Om os
Kontakt os

OM MIDTJYSK BELÆGNING

Midtjysk Belægning er et mindre firma, der udover ejeren Jesper, består af tre ansatte. Vi kører ud fra Brædstrup, og betjener derfor hovedsageligt kunder i både Midt og -Østjylland. Ved større opgaver kører vi dog gerne længere.

Vi vægter faglig stolthed højt og ser en ære i at aflevere et resultat, som ikke blot lever op til diverse faglige standarder, men også lever op til jeres forventninger. Vi prioriterer jeres tilfredshed og forlader derfor ikke pladsen før der er ryddet op og styr på detaljen.

Derudover værdsætter vi tæt samarbejde og god kommunikation med vore kunder højt, og du vil derfor altid få fat i Jesper, når du kontakter os.

Vi udfører både større og mindre opgaver indenfor have- og entreprenørarbejde, hvor følgende blot er eksempler på vore arbejdsområder:

  • Belægning
  • Støttemur
  • Træ terrasse
  • Græsplæne
  • Hækklipning
  • Jord og beton

Vort team består af følgende medarbejdere

JESPER, EJER

Jeg er uddannet landmand i 2011, men har 10 års erfaring med entreprenørarbejde. Derudover har jeg taget en efteruddannelse til rørlægger. Udover at have kontakten til kunderne, er jeg selv med ude på mange opgaver.

JAKOB

Jeg er oprindeligt uddannet lastbilchauffør og har senest kørt for IBF, men blev træt af de ensformige arbejdsopgaver. Jeg har altid været glad for at køre i maskiner og jeg har tidligere være ansat hos en entreprenør, så da Jesper startede Midtjysk Belægning blev jeg ansat som den første.

MIKKEL

Jeg er også uddannet landmand, men har de seneste år ikke arbejdet indenfor faget. Jeg har arbejdet som entreprenør, lastbilchauffør og betonskære, jeg har derfor erfaring med både belægning, haver og rørlægning. Vi er en ungt team hos Midtjysk Belægning, hvor der plads til at have det sjovt med vi arbejdet.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

+45 22 48 43 15